mandag den 3. oktober 2011

Cremet guacamole

Jeg elsker guacamole. Især til madpandekager - og en sjælden gang imellem til tacochips, som går hånd i hånd! Denne guacamole er rigtig cremet, idet den blendes. Jeg er dog stor fan af guacamole, som moses med en gaffel, så der efterlades lidt klumper af avocado - det er dog ikke tilfældet med denne, som er super smørbar og som også går godt i sandwiches eller på en stykke brød. Der er tilsat koriander og limesaft, som giver et lille pift. Det supplerer chilien i guacamolen særdeles godt.



Cremet guacamole:

3 mellemstore avocadoer
Saften af en lille limefrugt
½ potte frisk koriander
3 små fed hvidløg
Salt og peber
1 tsk chili



Avocadokødet puttes i en foodprocessor/blender sammen med de resterende ingredienser og massen blendes til den har en cremet konsistens. Guacamolen smages til med salt, peber og chili.
Nemt og bekvemt, bon appetit!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar