fredag den 7. oktober 2011

Spaghetti m/ kylling & basilikum


Jeg fik et par af mine piger til aftensmad i går, hvor vi efterfølgende skulle hygge og nyde et glas vin. Jeg havde en gang rugspaghetti og nogle cherrytomater liggende, som skulle bruges, inden weekenden skal spenderes i København. Udfaldet blev rigtig godt, og suppleret med basilikum; ekstra lækkert.
Det er skøn efterårsret, og med sine farverige ingredienser, bliver både øjnene og smagsløgene forkælet.

Spaghetti m/ kylling & basilikum:
(3 pers)
ca. 450 - 500 g kylling
ca. 200 g rugspaghetti (alm./grov spaghetti kan selvfølgelig også bruges, rugen er dog særdeles mættende)
2 - 3 fed hvidløg
½ potte frisk basilikum
ca. 200 g cherrytomater
Salt og peber



Pres/snit hvidløgsfedene og sauter dem på panden, uden de tager farve. Skær herefter kyllingen i grove tern, kom dem ved og steg dem igennem ved middel varme. I mens sættes vand over til spaghettien (husk at salte vandet, når det koger), som kun skal have 5 - 7 minutter. Når kyllingen er ved at være færdig, krydres den med salt og peber og spaghettien hældes i det kogende vand. Når denne har kogt, blandes kyllingen med spaghettien og de friske cherrytomater samt basilikum vendes i.
Bon appetit!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar