Sojaristede mandler med chili og muskatnød


Her til aften lavede jeg disse soja ristede mandler. De er fantastiske at gå og hapse af, men de er endnu bedre akkompagneret af et koldt glas hvidvin, grønne oliven og selvfølgelig godt selskab. Heraf må jeg nøjes med selskabet, når de ryger en tur med på arbejde i morgen.
Krydderierne kan varieres uendeligt; paprika, lime, chili, citron, estragon, timian, you name it. Jeg valgte at komme chili ved, da det giver mandlerne et pift, og muskatnød da jeg i bund og grund bare er vild med dette krydderi. Det er ikke løgn, når I hører andre tale om, at det kun tager 5 minutter, for det tager vitterligt kun 5 minutter at bakse det hele sammen. Ventetiden er dog en anelse lang, når man tuller rundt og glæder sig til, at mandlerne er kølet af og dermed spiseklar ;-)

Fremgangsmåden er simpel og er som følger: 


Bon appetit!

Etiketter: , , , , , , , , ,